Mød vores medarbejdere

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Henning Mortensen a/s.

Hvordan er det at arbejde hos Henning Mortensen a/s?

Læs hvordan hverdagen er i forskellige job hos os, og hvad vores medarbejdere siger om Henning Mortensen a/s som arbejdsplads.

VVS-montør Jens, service

Jens arbejder med serviceopgaver som VVS-montør hos Henning Mortensen a/s i Aarhus.

Om jobbet siger Jens blandt andet:

»Hellere bruge en halv time mere på at løse opgaven rigtigt og godt første gang, så kunden bliver 100 % tilfreds end at forhaste sig – og det har jeg heldigvis fuld opbakning til fra firmaet«.

 

Læs mere

El-projektlederassistent Rasmus, el

 

Oprindeligt startede Rasmus hos Henning Mortensen a/s som akkordelektriker, da mere end 250 feriehuse skulle opføres i Lalandia Søndervig. I dag er han el-projektlederassistent i Aarhus-afdelingen.

»Stillingen er et naturligt skridt i min karriere, hvor jeg får en unik mulighed for at arbejde med store tekniske entrepriser. Den slags kommer man sjældent i nærheden af ude vest på, hvor jeg kommer fra«, siger Rasmus.

 

Læs mere

Blikkenslager Malthe

 

Malthe har stået i lære som blikkenslager hos Henning Mortensen a/s i perioden 2017-2021. Efter endt uddannelse er han fortsat i firmaet som svend.

»Henning Mortensen a/s er en arbejdsplads, hvor man får masser af tillid og selvstændigt ansvar. Derfor vil jeg gerne fortsætte som udlært blikkenslager her«, siger Malthe.

 

Læs mere

VVS-montør Tommy, boligbyg

Tommy er uddannet blikkenslager og VVS-montør. Han har været ansat hos Henning Mortensen a/s siden 2016.

»Jeg oplever, at vi har meget frihed og fleksibilitet i hverdagen. Der er fuld opbakning og tillid fra alle sider til, at vi selv har styr på løsninger, kvalitet og tidsplaner«, siger Tommy.

 

Læs mere

Bliv vores nye kollega

Vil du være en del af holdet på en arbejdsplads med masser af muligheder? Se om vi har en ledig stilling, der passer dig.

 

Se ledige stillinger

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.