Varmepumper

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige varmeløsning til din bolig, sommerhus eller virksomhed.

Læs mere

Husk at søge tilskud til din varmepumpe

Vi er VE-installatørgodkendt. Det betyder, at du kan få tilskud, hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde til en luft-til-vand varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Læs mere

Tegn en serviceaftale

Et serviceeftersyn af din varmepumpe sikrer optimal varmeøkonomi og er i mange tilfælde lovpligtigt. En serviceaftale indebærer regelmæssige tjek og er din garanti for, at din varmepumpe altid er i topform.

Læs mere

VVS Silkeborg

VVS står for vand, varme og sanitet. Arbejdsområder som Henning Mortensens VVS i Silkeborg har beskæftiget sig med siden 1959. I løbet af årene er der sket en del indenfor VVS området. Der er blandt andet kommet et øget fokus på bæredygtighed. Det er også noget vi fortløbende er opmærksomme på hos Henning Mortensen A/S. Vi indtænker derfor gerne de mest energibesparende løsninger for at sikre dine VVS-installationer i dag, i morgen og i fremtiden. Vi løser både større og mindre opgaver for private og erhverv, og skulle du være interesseret i at se noget af det vi har lavet for tidligere kunder, skal du være velkommen til at læse meget mere om det ved at klikke her

 

Din VVS-installatør i Silkeborg

Vores samfund satser i stigende grad på bæredygtige løsninger – både når det kommer til VVS og elektricitet. Det er også en udvikling, vi hos Henning Mortensen A/S mærker. Flere og flere kunder ønsker jordvarme og forskellige vandbesparende alternativer, hvilket vi både rådgiver om og installerer.

Henning Mortensen A7S leverer og monterer alt inden for VVS i Silkeborg og omegn – særligt når det kommer til miljøbeskyttende alternativer. Vi rådgiver også gerne vores kunder om de forskellige tilskudsordninger, de kan søge og indgår også gerne i samarbejdsaftaler i den forbindelse. Hos Henning Mortensen A/S brænder vi for bæredygtig VVS – sammen skaber vi en grønnere fremtid.

 

VVS i Silkeborg for private

Hos Henning Mortensen A/S udfører vi alt indenfor VVS i Silkeborg og omegn. Skal du fx have nyt badeværelse eller køkken, står vi klar til at hjælpe. Er der tale om små reparationer som fx en utæt vandhane, et defekt blandingsbatteri eller lignende, arbejder vi hurtigt og effektivt. Uanset opgavens størrelse kan vores erfarne projektledere og håndværkere løse opgaven.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi skræddersyr også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

VVS i Silkeborg for erhverv og offentlige institutioner

Henning Mortensen A/S har igennem årene fået mange solide samarbejdspartnere. Branchefolk som bruger os igen og igen, fordi vi leverer det der skal til. Vi sikrer jer aftalt kvalitet til tiden, hvilket er centralt i ethvert byggeprojekt. Skal vi optimere byggebranchens arbejdsgange, kræver det professionelle projektledere og håndværkere, som leverer professionelt håndværk hver gang. Fagspecialister som følger udviklingen og omsætter ny faglig viden til praktiske løsninger tilpasset den enkelte kunde. Det kan I forvente, når I samarbejder med Henning Mortensen VVS. Vi brænder for fagligheden og den gode service uanset projektets størrelse og uanset om det er vores afdeling i Silkeborg eller Århus

Godt håndværk er vejen frem

Det betaler sig altid at investere i kvalitet og godt håndværk. At springe over hvor gærdet er lavest, kan koste jer dyrt i det lange løb. Det ved vi hos Henning Mortensen A/S VVS i Silkeborg. Vi møder flere kunder, som efterspørger bedre løsninger end dem, de startede med. Her kan vi levere kvalitet til konkurrencedygtige priser. Samtidig sikres kunden bedre løsninger, og vi hjælper gerne med reparationer eller vedligeholdelse over tid. Service som vores kunder både kan indgå faste aftaler om eller bestille efter behov. Det gode håndværk gør, at vi alle kan sove bedre om natten. For når tingene er gjort rigtigt første gang, slipper vi for alle de velbegrundede bekymringer og efterfølgende problemer. Vælg den nemme løsning – vælg kvalitetssikret VVS hos Henning Mortensen A/S.

 

Kontakt Henning Mortensen A/S

Ønsker du at høre mere om Henning Mortensen VVS i Silkeborg eller indhente et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 44 44 eller via mail info@henning-mortensen.dk. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.