Miljøvenlig og økonomisk varmeløsning?

Tal med os om varmepumpe og jordvarmeanlæg til din bolig, sommerhus eller virksomhed. Vi er godkendt VE-installatør.

Godkendt VE-installatør

Henning Mortensen a/s er godkendt VE-installatør. Vi kan hjælpe dig hele vejen – fra den første henvendelse til endelig montering af din varmepumpe.

Tal med os om varmepumper til bolig, sommerhus eller virksomhed

Mange fordele med en varmepumpe

Uanset hvilken varmepumpeløsning, du vælger, er der fordele

Energieffektiv, miljøvenlig og fremtidssikret løsning med lang levetid
Besparelse på varmeløsning
Minimal vedligeholdelse – dog årligt lovpligtigt serviceeftersyn
Mulighed for energitilskud og håndværkerfradrag

Overvejer du en miljøvenlig og økonomisk varmeløsning?

Slip for at bekymre dig om miljøet og varmeregningen, når du tænder for varmen i din private bolig, i sommerhuset eller i din virksomhed. Vælg en miljøvenlig og økonomisk varmeløsning.

Opvarmer du dit hus eller din virksomhed med for eksempel el, olie eller gas? Så kan du reducere dit klimaaftryk og dine varmeudgifter markant, hvis du investerer i en varmepumpeløsning, der enten kan dække hele dit varmebehov eller supplere din nuværende opvarmningsform.

Invester i din egen klimavenlige varmepumpeløsning fra Henning Mortensen a/s.

 

Kontakt os i dag

 

Store besparelser på energieffektive varmeløsninger

En varmepumpe udnytter varme fra udeluften eller fra jorden til at opvarme din bolig. En varmepumpe er derfor en naturlig, energieffektiv og miljøvenlig løsning, der garanterer dig store besparelser på varmeregningen.

Til private boliger, sommerhuse og virksomheder sælger, monterer og installerer Henning Mortensen a/s både

  • luft-til-luft varmepumper
  • luft-til-vand varmepumper
  • jordvarmeanlæg

Få den rigtige varmepumpeløsning fra starten med professionel rådgivning.

>> Kontakt os på +45 86 82 44 44 eller skriv til os via formularen nederst på siden.

Varmepumpeløsning

Få hjælp til valg af varmepumpe

Der er mange forskellige modeller og størrelser af varmepumper på markedet. Henning Mortensen a/s anbefaler udelukkende varmepumper fra anerkendte producenter som for eksempel Vølund, Vaillant og Samsung.

Vi har solid erfaring med at finde og installere varmepumpeløsninger, som matcher bygningens størrelse og varmebehov.

Luft-til-luft varmepumpe

En luft-til-luft varmepumpe er ideel som supplement til din nuværende opvarmningsform, hvis du ønsker at reducere din opvarmningspris. Samtidig er det en effektiv måde at opvarme og nedkøle din helårsbolig eller dit sommerhus luft/luft, som kan give dig både økonomiske og miljømæssige fordele.

Sådan virker en luft-til-luft varmepumpe

Om vinteren trækker en luft-til-luft varmepumpe energi fra luften udenfor og omdanner det til varm luft, der kan cirkulere inden for i huset. Når det er sommer fungerer varmepumpen omvendt. Her trækkes varmen fra boligen ud og konverteres til kold luft – en enkelt løsning til at holde hjemmet komfortabelt året rundt.

Fordele

En luft-til-luft varmepumpe bruger langt mindre energi til at producere varme og køling end traditionelle opvarmningsmetoder. Du kan derfor reducere din klimapåvirkning samt dine varme- og køleomkostninger betydeligt.

Luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe er en energieffektiv opvarmningsløsning, der kan hjælpe dig med at reducere dine varmeudgifter og samtidig skåne miljøet.

Sådan virker en luft-til-vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe fungerer ved at konvertere varme fra luften udenfor til varmt vand, som kan benyttes til opvarmning af dit hjem eller virksomhed. Processen kræver kun en lille mængde elektricitet, hvilket gør den til en meget omkostningseffektiv løsning.

Fordele

En af fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe er dens alsidighed. Den kan nemt installeres i næsten enhver type bygning – også som en del af en varmesystem-opgradering i ældre boliger.

Udover at være energieffektiv er en luft-til-vand varmepumpe også et miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger, der benytter fossile brændstoffer som olie eller gas.

Installation af varmepumpe

Varmepumper bør altid dimensioneres og installeres af en professionel og uddannet installatør, som sørger for, at din varmepumpe matcher både antal kvadratmeter, isoleringsgrad og forbrugsmønster. Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere dit VE-anlæg korrekt, så du får det største udbytte af anlægget.

Vi er godkendt VE-installatør

Henning Mortensen a/s er godkendt VE-installatør, og vi kan hjælpe dig hele vejen – fra den første henvendelse til den endelige montering:

  • Autoriseret rådgivning
  • Autoriseret montering, installation og tilslutning
  • Serviceaftale – årlig lovpligtig vedligeholdelsesaftale
  • Hjælp til at søge energitilskud og håndværkerfradrag – det er vigtigt, at du søger inden varmepumpen bliver installeret

Find Henning Mortensen a/s på listen over VE-virksomheder

Logo for VE-ordning

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af, hvilken løsning du har brug for. Hos Henning Mortensen a/s kan du vælge at købe din varmepumpe kontant. Derved undgår du renter og afdrag og opnår besparelser på varmeregningen fra dag 1.

Du kan også vælge at finansiere løsningen via vores samarbejde med www.resursbank.dk

Læs om finansiering

 

Hos energistyrelsen kan du desuden læse om aktuelle tilskudsordninger.

Læs om tilskud

Serviceaftale varmepumpe

Som alt andet teknik skal din varmepumpe vedligeholdes og serviceres for at fungere mest optimalt.

I Danmark er det lovpligtigt at få et årligt varmepumpeeftersyn. Med en serviceaftale fra Henning Mortensen a/s får du besøg af en certificeret medarbejder, der tester, afprøver og kontrollerer, at din varmepumpe fungerer og er rengjort.

På mange varmepumper er der desuden garanti fra leverandøren, hvis du sørger for at få eftersyn udført af en professionel varmepumpetekniker.

Få varmepumpeservice

Med en fast serviceaftale på din varmepumpe bliver det nemt for dig, fordi vi sikrer:

  • at alle lovpligtige eftersyn bliver overholdt
  • din varmepumpe fungerer bedst muligt

Tal med os om serviceaftale på din varmepumpe allerede i dag!

Læs om varmepumpeservice

Vi hjælper dig hele vejen

Start dialogen om varmepumper i dag. Udfyld formularen, så ringer vi dig op – det er helt uforpligtende: