Sprinkler og sprinkleranlæg

Installation og sprinklerservice i hele landet

Alle typer sprinklerløsninger

Henning Mortensen a/s tilbyder alle former for sprinklerløsninger og serviceopgaver. Spørg os fx om sprinkleranlæg til kontorer, atrier og butikker.

Læs mere

Case: Sprinkler til p-anlæg

Henning Mortensen a/s stod for sprinklerentreprisen, da Smedebakkens p-hus blev opført i Silkeborg.

Læs mere

Installation og service af sprinkleranlæg for optimal brandsikkerhed

Henning Mortensen a/s projekterer, installerer og servicerer sprinklersystemer til beskyttelse af blandt andet:

Erfaring og certificering som garanti

Henning Mortensen a/s har solid erfaring med installation og service af sprinkleranlæg. Vi er ISO 9001-certificerede inden for automatisk brandalarmeringsanlæg  (ABA) samt akkrediteret og ISO 9001-certificeret inden for automatiske sprinkleranlæg (AVS).

Det betyder, at vores projektledere, projektmedarbejdere og teknikere med garanti kan sikre, at din sprinklerløsning bliver udført efter det konkrete behov i forhold til bygningens anvendelse samt gældende dansk standard.

Sprinklerinstallation

Fokus på sikkerhed, æstetik og enkel service af sprinkleranlæg

Vores hold af kompetente specialister inden for sprinkler sikrer, at opgaver og projekter altid bliver løst og gennemført professionelt og med udgangspunkt i vores kundernes behov og tekniske krav.

Ud over sikkerhed fokuserer vi i høj grad også på, hvordan sprinklerne kan blive en integreret del af bygningen og inventaret. Ved altid at anvende de nyeste sprinklertyper med den mest bedste dækning, kan vi optimere brandslukningsanlægget både inden for ydelse og æstetik.

Desuden projekterer og installerer vi altid sprinkleranlæg, så service og vedligehold kan udføres på letteste og billigste måde.

Spørg os om service på alle typer sprinkleranlæg og ABA-anlæg

Et effektivt sprinkleranlæg kræver løbende og systematisk vedligeholdelse. Henning Mortensen a/s udfører service på alle typer sprinkler- og ABA-anlæg. Vi er certificerede og kender derfor de gældende standarder, love og regulativer på området. Derfor kan du trygt overlade service på dit brandslukningsanlæg til vores erfarne hold af sprinklerspecialister.

ABA- og sprinklerservice – vi kender reglerne. Ring 86 82 44 44

Kontakt os på telefon 86 82 44 44 eller via kontaktformularen og hør mere om installation og service af sprinkleranlæg. Vi er altid klar til at rådgive dig om løsninger til brandslukning.

Mere om installation og service af sprinklersystemer?

Spørg Henning Mortensen a/s, når det gælder sprinklerløsninger til:

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.