Brandsikring og brandalarm (ABA anlæg)

til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Professionel sikring mod brand

Henning Mortensen a/s er ISO 9001-certificeret inden for ABA anlæg (automatisk brandalarmeringsanlæg) og automatiske sprinkleranlæg (AVS). Vores kompetencer dækker desuden brandventilation.

Vi tilbyder rådgivning, projektering og installation af sikringsløsninger – herunder brandsikring og brandalarm – til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Hvad er et ABA anlæg?

Et ABA anlæg er et brandalarmanlæg, som opfanger en opstået brand tidligst og automatisk straks sender signal til for eksempel redningsberedskabet og brandsikringsforanstaltninger samt naturligvis truede personer i bygningen. Med et ABA anlæg får din virksomhed derfor bedre mulighed for at stoppe en brand, før den udvikler sig og laver uoprettelige skader.

Brandsikring er sund fornuft

Skader på mennesker eller tab af liv som følge af en brand er åbenlyse katastrofer i både private hjem og virksomheder. Brandalarm og brandsikring er derfor altid sund fornuft.

For en virksomhed kan en brand også være alvorlig. Ødelagte produktionsanlæg eller IT-systemer kan betyde langvarige driftsstop. Og det kan i sidste ende kan betyde tab af kunder.

Lad Henning Mortensen a/s sikre, at din brandalarm er koblet direkte til nærmeste beredskab, så hjælpen hurtigt kan komme frem i tilfælde af brand. Det giver tryghed og minimerer risikoen for skader på mennesker og værdier.

Case: Udskiftning af ABA-anlæg på plejecenter

Funder Plejecenter i Silkeborg Kommune fik installeret nyt ABA-anlæg på kun ét døgn.

Læs mere

Case: Brandsikring af plejeboliger (ABA-anlæg)

På Solgården ved Kjellerup kom brandsikkerheden up-to-date med nyt ABA-anlæg.

Læs mere

Sikker og certificeret brandalarm

Henning Mortensen a/s er godkendt til at installere og servicere ABA anlæg (automatiske brandalarmeringsanlæg) jf. DBI’s retningslinjer . Vi videreuddanner løbende vores teknikere for at sikre din virksomhed den bedste service og sikkerhed nu og i fremtiden. Vi er naturligvis også godkendt af forsikringsselskaberne.

Kontakt os om brandsikring og ABA anlæg – Ring +45 86 82 44 44

Ring og aftal et uforpligtende møde, så finder vi den rette brandsikring til din bolig eller virksomhed. Vi laver også eftersyn af ABA anlæg.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.