Ventilation

til erhverv, industri, kontor, skoler, hospitaler, renrum, etagebyggerier mv.

Ventilationsanlæg og ventilationsløsninger

Ventilationsafdelingen hos Henning Mortensen a/s er samlet i et selvstændigt søsterselskab, HM-Ventilation a/s.

HM-Ventilation a/s laver ventilation til erhverv – projekterer, installerer og servicerer ventilationsanlæg og ventilationsløsninger for alle størrelser virksomheder, på tværs af brancher og i hele landet.

Hvem er HM-Ventilation a/s?

HM-Ventilation a/s er søsterselskab til Henning Mortensen a/s.

 

Besøg HM-Ventilation a/s

Det gode håndværk

Vores ventilationsafdeling, der har afdelingskontorer i både Silkeborg og Aarhus, består af faglærte håndværkere, ingeniører og tekniske tegnere. Alle er veluddannede medarbejdere med mange års erfaring inden for ventilation. Styrken er vores solide faglige og økonomiske fundament, sammensætningen af medarbejdere og deres mere end 25 års erfaring fra ventilationsbranchen.

Som kunde inden for ventilation til erhverv får du derfor altid den rette rådgivning – også hvis det svar du søger går på tværs af andre tekniske fag. Vores ventilationsspecialister arbejder tæt sammen med de øvrige tekniske fag internt i Henning Mortensen a/s og med vores øvrige samarbejdspartnere. Herved sikrer vi vores kunder de mest optimale tekniske løsninger til konkurrencedygtige priser.

Ventilationskunder

Vores ventilationsafdeling løser ventilationsopgaver i alle typer brancher – fx i industri, butikker, banker og på skoler – og både i forbindelse med renovering, vedligeholdelse og nybyggeri. Projekternes størrelse varierer fra gang til gang, men den kvalitet vi leverer er altid den samme.

Kvalitet og ærligt samarbejde skaber tillid og tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen.

Ventilationsservice

Hos HM-Ventilation indgår vi gerne faste serviceaftaler med kunderne. Med en serviceaftale sikrer vi i samarbejde, at jeres nye ventilationsanlæg eller ventilationsløsningen holder længere.

Lav en service aftale med HM-Ventilation a/s allerede i dag, og få mere tid til alt det andet fremadrettet.

Ring allerede i dag på +45 86 82 05 77

Hvem er vi?

HM-Ventilation a/s leverer helstøbte ventilationsløsninger i høj kvalitet.

 

Læs mere
Hvad kan vi?

Vi tilbyder professionelle indeklima- og ventilationsløsninger og teknikentrepriser.

 

Læs mere
Kontakt os

Lad os løse dine ventilationsopgaver. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

 

Kontakt os

Teknikentrepriser

Hos Henning Mortensen a/s har vi gennem mange års erfaring opbygget indgående kendskab til komplekse tekniske entrepriser. Som et teknikhus med vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler under samme tag gennemfører vi både store og komplekse tværfaglige teknikentrepriser samt store og små fagentrepriser.

Vi sætter en ære i, at vores kunders projekter bliver løst til tiden. Derfor overholder vi naturligvis deadlines, aftaler og priser hver gang.

 

Læs mere

 

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.