Elektriker og el-installatør Silkeborg

Søger du en elektriker i Silkeborg?

Hos Henning Mortensen a/s løser vi alle opgaver indenfor el – både til private og erhverv i Silkeborg og omegn.

Det samme gælder større el- og teknikentrepriser. Vi er din garanti for kvalitet – uanset projektets størrelse og type. Hos Henning Mortensen a/s får du professionel elinstallation til konkurrencedygtige priser.

Du behøver ikke gå på kompromis, når du skal vælge din el installatør i Silkeborg eller resten af Øst- og Midtjylland – vælg Henning Mortensen a/s.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores elektrikere og el-installatører udfører en bred vifte af opgaver

De erfarne elektrikere hos Henning Mortensen a/s udfører alle opgaver indenfor el. Det gælder alt fra mindre udskiftninger af lamper og lignende til omfattende elinstallationer i store erhvervsbygninger. Alle opgaver udføres og kontrolleres professionelt af vores elektriker og elinstallatør og indenfor de aftalte rammer.

Vores el-afdeling råder over +90 dygtige elektrikere og lærlinge. Veluddannede og erfarne medarbejdere, der både servicerer vores mange private kunder, og som også håndterer store del- og totalentrepriser inden for el.

Selvom vi er en travl virksomhed, mister vi aldrig jordforbindelsen. Alle opgaver angribes oppefra og ned, og dialogen holdes professionel og respektfuld.

Inden for el tilbyder vi blandt andet:

  • Rådgivning om optimering af belysning hos både private og erhverv inkl. LED-belysning
  • Alle former for sikringsløsninger som bl.a tyverisikring, adgangskontrol, tv-overvågning og brandsikringsanlæg.
  • Alt inden for boliginstallation
  • Installation af svagstrøm som netværk, antenne, lydanlæg, skærme og IHC/KNX løsninger
  • Rådgivning og installation af energioptimerende løsninger indenfor belysning, solcelle-anlæg, varmepumper, m.m.
  • Installation og service af dør- og porttelefonanlæg
  • Fortløbende vedligeholdelse eller renovering af husets eller virksomhedens el installationer
  • General rådgivning indenfor elinstallationer for både private og erhverv

Private kunder

Når det kommer til vores kunder, er den gode service i centrum. Hos Henning Mortensen har vi siden 1960’erne fokuseret på tæt dialog og god service. Noget, der har sikret os mange faste kunder igennem årene. Den tillid forpligter, så vi arbejder fortløbende på at opretholde den høje service og kundekontakt.

Der er noget trygt i at vide, hvem man skal ringe til, hvis problemerne opstår. En virksomhed, som man ved leverer til ordentlige priser. Vores kunder er årsagen til at vi har vækstet som virksomhed – de fortjener derfor den bedste service og de bedste løsninger.

 

Erhvervskunder

Hos Henning Mortensen udfører vi tekniske entrepriser for, og i samarbejde med, vores erhvervskunder. Kvalitetssikret projektledelse og udført håndværk på både store og små byggeprojekter. Ønsker I blot at bruge vores faste elektrikerservice, er det også en mulighed. Uanset hvad samarbejdet består i, sikrer vi jer de bedste løsninger. Vores medarbejdere er veluddannede og opdaterede om den nyeste viden indenfor el installation og elektrikerfaget i det hele taget.

Det gode samarbejde baserer sig på en ærlig og åben dialog – fra start til slut. Det giver dig mulighed for at følge vores arbejdsgange og processer løbende. Ønsker du at efterjustere giver vores dialogbaserede arbejdsgange også plads til det. Vi er fleksible inden for de anslåede rammer.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan til enhver tid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig. Ønsker at du at vi besigtiger dit hjem eller din virksomhed forud for igangsættelsen, er det også en mulighed. Herved kan vi sammen sikre, at den valgte løsning er den mest optimale.

Ring til os på telefon 86 82 44 44 og hør nærmere.

Efterfølgende service

Hos Henning Mortensen a/s laver vi gerne faste serviceaftaler med vores kunder. Herved sikrer vi, sammen med kunden, at de installerede løsninger holder længere og fungerer efter hensigten i hele installationens levetid.

Hvis du indgår en serviceaftale med Henning Mortensen a/s sørger vi for at kontakte dig hver gang det er tid for det næste eftersyn af anlægget. Lav en serviceaftale med os allerede i dag, og få mere tid til alt det andet fremadrettet.