Kom og oplev et douchetoilet

Hos Henning Mortensen a/s kan du helt uforpligtende se og teste Geberit AquaClean douchetoilettet, som er installeret på vores kundetoilet i butikken på Stagehøjvej i Silkeborg.

Butik og showroom

Søger I inspiration til, hvordan jeres nye køkken eller badeværelse skal se ud? Både i forhold til det overordnede design, men også helt ned til den mindste detalje?

I vores butik i Silkeborg kan vi hjælpe jer med at visualisere jeres boligdrømme. Mange af vores kunder oplever, at det en stor hjælp at se køkkenet eller badeværelset i virkeligheden. Det gør det også enklere at få styr på detaljerne.

Henning Mortensen A/S har ikke kun et showroom, men også dygtige medarbejdere som står klar til at besvare alle jeres spørgsmål. Er der behov for uddybende svar og løsninger i forhold til installation eller lignende, står vores håndværkere og fagfolk også klar til at hjælpe. I kan forvente god service og rådgivning hele vejen – uanset om I selv monterer og installerer eller får os til det.

 

Når boligdrømme bliver til virkelighed

Vores boligdrømme er ofte vidt forskellige fra person til person. Det er vi meget opmærksomme på hos Henning Mortensen A/S, hvilket også er årsagen til, at vi skræddersyr alle vores løsninger efter den enkelte kundes behov og ønsker.

Hos Henning Mortensen A/S kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige indenfor køkkener og badeværelser – både når I selv ønsker at stå for installationen, men også når Henning Mortensen A/S er sat på opgaven.

 

Lad Henning Mortensen A/S løse opgaven

Hos Henning Mortensen A/S udfører vi både del- og totalentrepriser for private og erhverv. Det betyder at du kan overlade al planlægningen og den praktiske udførelse til os. Vi sikrer at produkterne leveres til tiden, og at de rigtige håndværkere står klar på dagen. Vi administrerer alle detaljerne og bevarer samtidig overblikket. Slutteligt holder vi dig løbende opdateret, så du kan følge udviklingen uden alt besværet. En enkel løsning, som giver dig mere tid til alt det andet livet har at byde på.

 

Stort udvalg til fornuftige priser

Vores leverandører er kendte for deres kvalitet og design. Vi sælger blandt andet produkter fra Vola, Vipp, Hansgrohe, Villeroy og Boch. Hver eneste leverandør er nøje udvalgt for at sikre dig den smukkeste og mest holdbare kvalitet til konkurrencedygtige priser. Der medfølger gode garantier på de forskellige produkter, ligesom vores arbejde også er underlagt forskellige håndværksmæssige garantier. Du sikres derved aftalt kvalitet til tiden. Sikre rammer og vilkår, som får dig og dit byggeprojekt sikkert i havn.

 

Info & åbningstider

Ønsker du flere oplysninger, kan du give os et kald på 86 82 44 44.

Henning Mortensen A/S har masser af dygtige håndværkere, der både rådgiver og hjælper efter behov og ønske.

Butikken har åben mandag til fredag fra kl. 9.00 – 17.00 og lørdag fra kl. 10.00 – 13.00

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.