LED-belysning

Skær ned på energiforbruget – uden at gå kompromis. Vi har solid erfaring med at konvertere gamle belysningsanlæg til LED-belysning, der giver fordele på energiforbrug, økonomi, holdbarhed og miljø.

Tal med os om konvertering af gamle lyskilder til LED

Flere fordele ved at konvertere gamle lyskilder til LED-teknologi

Når det kommer til at bidrage til grøn omstilling og finde markante energibesparelser i boliger, ejendomme og virksomheder, så er der ofte stor gevinst at hente ved at konvertere gamle lyskilder til LED-belysning.

Kontakt os i dag

Henning Mortensen a/s har solid erfaring med energioptimering af tekniske installationer – herunder udskiftning af gamle lyskilder til LED. Konvertering til LED-belysning giver oftest flere fordele:

 • Energibesparelse
  Sammenligner man konventionel belysning med LED, så bruger LED mindre energi til at producere samme mængde lys. Derfor bidrager udskiftning til LED-belysning normalvis til betydelige energibesparelser.
 • Færre vedligeholdelsesudgifter
  LED-belysning har generelt længere levetid end konventionel belysning. Derfor vil et LED-belysningsanlæg reducere behovet for vedligeholdelse fx i form af hyppig udskiftning af lyskilder.
 • Mere og bedre lys
  LED-belysning kan give mere naturligt og klart lys end traditionelle belysningsanlæg, hvilket blandt andet kan bidrage til øget komfort og produktivitet.
 • Fleksibilitet
  Med LED får du belysning, som er meget alsidig og kan tilpasses efter behovet i din bolig, ejendom eller virksomhed – blandt andet i forhold lysstyrke, farvetemperatur og styring.

Opnå hurtig effekt på energiregnskab og bundlinje

Er du interesseret i at vide mere om besparelsespotentialet i din bolig, ejendom eller virksomhed? Og skal din investering helst have hurtig effekt, som kan ses på energiregnskab, pengepung og bundlinje?

Så kontakt Henning Mortensen a/s om mulighederne for konvertering til LED-belysning. Vi er klar til at rådgive, lave energiberegninger, udregne tilbagebetalingstid og installere energibesparende LED-belysning, som matcher behovet hos jer.

Ring 86 82 44 44 eller skriv til os via formularen nederst på siden.

Vi hjælper dig hele vejen

Start dialogen om konvertering til LED-belysning i dag. Udfyld formularen, så ringer vi dig op – det er helt uforpligtende:

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.