Sikringstekniker hos Henning Mortensen a/s

Mød Nadia. Hun er sikringstekniker hos Henning Mortensen a/s.

Navn: Nadia Mikkelsen Skarby

Titel: Sikringstekniker

Uddannelse: Elektriker

Ansat hos Henning Mortensen a/s siden: 2018

 

Nadia er udlært elektriker hos Henning Mortensen a/s med speciale i tyverisikring og adgangskontrolsystemer. Efter endt læretid blev hun fastansat som sikringstekniker i firmaets sikringsafdeling. Her arbejder hun primært på projekter inden for AIA og ADK.

Gode kollegaer og selvstændigt ansvar

Som teknikentreprenør er Henning Mortensen a/s involveret i både store projekter, mindre byggesager og teknisk service. Derfor har Nadia som lærling haft mulighed for at prøve kræfter med stort set alle typer opgaver inden for elfaget.

»Undervejs fik jeg interesse for sikring, fordi det er teknisk udfordrende. Heldigvis gav Henning Mortensen a/s mig mulighed for at specialisere mig inden for tyverisikring og adgangskontrol. Det er jeg rigtig glad for«, fortæller Nadia.

For hende har det bedste i læretiden været de gode kollegaer, som altid er klar til at hjælpe – og ikke mindst, at hun har fået lov til at prøve kræfter med opgaverne på egen hånd.

Komplet AIA- og ADK-løsning til 16.000 m2 skole

Det projekt, som Nadia særligt husker fra læretiden, er et om- og tilbygningsprojekt på en kommunal skole. Her har Nadia selvstændigt haft ansvaret for etableringen af en komplet AIA- og ADK-løsning til skolen, der er omkring 16.000 m2 stor.

»Det er mit første store projekt, hvor jeg selv har stået i spidsen fra start til slut. Det har været spændende – og jeg har virkelig fået lov til at tænke mig om«, fortæller Nadia, der også brugte projektet som omdrejningspunkt for sin svendeprøve.

Et pragteksemplar af en svendeprøve

»Skuemesteren tog mit projekt med hjem og kaldte det et pragteksemplar. Så svendeprøven kunne ikke være gået bedre«, siger Nadia med et stort smil.

Nadia bestod svendeprøven med et 12-tal i foråret 2022 på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Og i starten af august samme år skiftede hun titlen som ’elektrikerlærling’ ud med ’sikringstekniker’ hos Henning Mortensen a/s.

Anbefaler arbejdspladsen til andre

»Hos Henning Mortensen a/s får man udfordrende opgaver, fantastiske kollegaer og en velfungerende administration. Jeg har været meget tilfreds med min læretid – og vil helt klart anbefale andre med interesse for teknik at søge ind som lærling her«, siger Nadia. Og hun slutter:

»Jeg kan også anbefale mere erfarne sikringsteknikere Henning Mortensen a/s som arbejdsplads. Som teknikentreprenør har vi størrelsen til at komme med på de store og komplekse sikringsentrepriser, så her er masser af faglige udfordringer og mulighed for at arbejde med de nyeste produkter inden for sikring. Desuden synes jeg, at firmaet er gode til at sørge for, at vi får relevant efteruddannelse«.

 

Mød flere medarbejdere

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.