VVS-montør hos Henning Mortensen a/s

Mød Jens. Han arbejder med serviceopgaver som VVS-montør hos Henning Mortensen a/s i Aarhus.

Navn: Jens Bomberg

Titel: VVS-montør, service i Aarhus

Uddannelse: VVS- og energispecialist

Ansat hos Henning Mortensen a/s siden: 2020

 

Jens er VVS-montør hos Henning Mortensen a/s og er tilknyttet Aarhus-afdelingen, hvor han selvstændigt kører VVS-service i blandt andet beboelsesejendomme. I forbindelse med aflevering af større VVS-entrepriser udbedrer Jens fejl og mangler. Desuden giver han af og til en hjælpende hånd på de store projekter i entrepriseafdelingen.

For Jens er Henning Mortensen a/s et firma med mange udviklingsmuligheder. Her er kan VVS-montører få faglige udfordringer bredt inden for faget – service, entreprise, nybyg, varmepumper osv. Det betyder, at der er gode muligheder for at specialisere sig eller skifte afdeling, hvis man drømmer om nye udfordringer.

Ikke bare et nummer i rækken

Jens trives med at være ansat hos Henning Mortensen a/s. Det gør han, fordi han er en del af en større virksomhed, hvor der er spændende opgaver og mange kollegaer, som han kan lære af og løse opgaver sammen med – uden at han føler sig som et nummer i rækken.

»Bare sådan en lille ting, at vi har navne på vores arbejdstøj. Det betyder noget. Og så er det rart, at der er kort vej mellem ledere og medarbejdere. Jeg har en oplevelse af, at vi er gode til at hjælpe hinanden – og at alle kan tale med alle«, siger Jens.

Trives med tæt kundekontakt og kvalitetshåndværk

For Jens er den direkte kontakt med kunderne blevet en vigtig del af arbejdsdagen.

»Egentlig var jeg ret sikker på, at jeg skulle arbejde med VVS på større byggepladser. Nu har jeg fundet ud af, at jeg er god til opgaverne i en serviceafdeling. Jeg kan lide mødet med kunderne og at give dem ordentlige VVS-løsninger«, siger Jens. Han fortsætter:

»Hellere bruge en halv time mere på at løse opgaven rigtigt og godt første gang, så kunden bliver 100 % tilfreds end at forhaste sig – og det har jeg heldigvis fuld opbakning til fra firmaet«.

Kommer også glad hjem fra arbejde

Og hvad får så Jens på arbejde mandag morgen?

»Hvis man kan og vil – og beviser det, så er Henning Mortensen a/s en arbejdsplads med store frihedsgrader og fleksibilitet i hverdagen. Lederne udviser ret stor tillid, er gode til at uddelegere ansvar og give ros, når man fortjener det. Jeg synes, at vi har det godt hos Henning Mortensen a/s. Derfor møder jeg glad på arbejde langt de fleste dage. Og jeg kommer også glad hjem igen«, slutter Jens.

 

Mød flere medarbejdere

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.