Teknikentreprise

Hos Henning Mortensen har vi mange års erfaring med at håndtere tekniske entrepriser. Vi har rådgivet og udført mange forskellige former for teknisk arbejde i forbindelse med nybyg eller renovation af kontorbyggerier, stadioner og industribygninger. Omfattende byggeprojekter som kræver overblik, erfaring og viden. Tre kompetencer, som vi mestrer og skræddersyr efter kundens specifikke behov.

 

Stærk projektstyring fra start til slut

Vælger I Henning Mortensen A/S til at administrere jeres tekniske entreprise, får I aftalt kvalitet til tiden. Det er det der kendetegner vores arbejde, og som sikrer dig det bedste resultat hver gang. Vores erfarne projektledere administrerer budget og tidsplan professionelt, mens vores teknikere og montører udfører den praktiske del – altid med udgangspunkt i den nyeste viden indenfor området. En tæt løbende dialog gør, at vi nemt kan efterjustere og tilpasse projektet efter behov og ønske.

 

Grøn omstilling

Er der noget vores medarbejdere indenfor el og teknik interesserer sig for, så er det de nyeste bæredygtige løsninger. Ønsker du at skifte til jordvarme, varmpumper eller solceller, så leverer Henning Mortensen A/S både den rette løsning samt det rette mandskab til opgaven. Det gælder både indenfor industri, landbrug og andre erhverv. Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at finde den rette, grønne løsning tilpasset deres individuelle behov og ønske. Alt skal skræddersyes, så den grønne omstilling medfører den forandring kunden og miljøet fortjener. Søger du rådgivning om tilskud, hjælper vi også gerne.

 

Det gode håndværk

Hos Henning Mortensen A/S sørger vi for, at vores medarbejdere altid har det rette faglige fundament. Vi følger interesseret udviklingen og holder os opdateret på alt det nye der sker indenfor teknik og el. Det gør at vi kan finde nye løsninger uden at gå på kompromis med det gode håndværk.
Vi har mere end 100 uddannede montører indenfor el, vvs og ventilation, som udfører forskellige opgaver indenfor el. Vores store hold af fagligt stærke medarbejdere gør at vi kan løfte både store og små opgaver effektivt og indenfor de aftalte tidsrammer. Det er noget der betyder noget for vores samarbejdspartnere og kunder. Kvalitet og ordentlighed er grunden til, at vi har mange faste kunder. Det betaler sig at vælge det gode håndværk.

 

Vores kunder

Når det kommer til tekniske entrepriser, samarbejder Henning Mortensen A/S både med bygherrer og hovedentreprenører. Er du teknisk rådgiver på et stort byggeprojekt, er vi også klar til at samarbejde og bidrage med vores erfaring og kompetencer. Henning Mortensen A/S har i løbet af de sidste seks årtier opbygget et stort og fast kundekartotek. Det har vi, fordi vi i den grad er et firma man kan regne med. Den tillid arbejder vi dagligt på at vedligeholde ved fortsat at imødekomme vores kunders ønsker. Vi samarbejder både med privatpersoner, arkitekter, ingeniører og bygmestre og står gerne for del og totalentrepriser indenfor alle de tekniske installationer

 

Efterfølgende service

Efter at vi har haft ansvaret for en teknisk entreprise, fortsætter vi gerne samarbejdet ved fortløbende at servicere virksomhedens installationer. Herved kan vi være med til at sikre, at installationernes levetid forlænges. Den rette vedligeholdelse er nødvendig for alle tekniske installationer – Sammen finder vi den rette, skræddersyede serviceaftale.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.