Certificeret byggeri

Skal dit byggeri opnå en bæredygtighedscertificering? Få en kompetent samarbejdspartner med på holdet. Som teknikentreprenør har vi solid erfaring med at bidrage til certificeret byggeri.

Tal med os om teknik til certificeret byggeri

Tekniske installationer til bæredygtighedscertificeret byggeri

Som teknikentreprenør har Henning Mortensen a/s gennem de seneste år bidraget aktivt i en række projekter, som har opnået bæredygtighedscertificeringer. Skal dit næste byggerprojekt også opnå certificering? Så tag fat i os!

Kontakt os i dag

Som teknikentreprenør har Henning Mortensen a/s solid erfaring med at bidrage til grøn omstilling – herunder tekniske installationer til certificeret byggeri.

Gennem de seneste år har vi varetaget entreprisearbejde inden for blandt andet el, VVS, sprinkler og ventilation på boligbyggeri, daginstitutioner og erhvervsbyggeri, som har opnået certificering inden for blandt andet:

  • DGNB
  • Svanemærket

Interesseret i samarbejde omkring certificeret byggeri?

Er du interesseret i at vide mere om vores erfaringer med tekniske installationer på certificeret byggeri? Så kontakt Henning Mortensen a/s.

Ring 86 82 44 44 eller skriv til os via formularen nederst på siden.

Vi hjælper dig hele vejen

Start dialogen om teknik til certificeret byggeri i dag. Udfyld formularen, så ringer vi dig op – det er helt uforpligtende:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.