Praktik som VVS-installatør

Hos Henning Mortensen a/s er vi altid på udkig efter de næste talenter fra ingeniør- og installatøruddannelserne. Læs hvad Kristian Visby Holm Hansen i 2024 fik ud af tiden i praktik som vvs-installatør hos Henning Mortensen a/s.

Læs mere

Vvs-installatør praktikant

Læs hvordan Kasper Hove har oplevet Henning Mortensen a/s som praktiksted. Vi byder altid gerne velkommen til praktikanter fra ingeniør- eller installatørstudiet. Hos os er du garanteret et alsidigt indblik i byggeriets faser. 

Læs mere

Praktik vvs-installatør

Læs hvad Nicolas Chiotis fortæller om sit praktikophold hos Henning Mortensen a/s. Vi tilbyder spændende og lærerige praktikpladser for ingeniør- og installatørstuderende. Vores praktikanter får høj grad af ansvar og udfordringer. 

Læs mere

Studiejob, praktik og hovedopgave

Som autoriseret installatør har Henning Mortensen a/s samlet de tekniske fag under ét tag, og vi leverer derfor både fagspecifikke og tværfaglige løsninger inden for VVS, el, ventilation, sikring, blik og sprinkler.

Vi investerer i fremtiden

Vi ser det som en investering i fremtiden at tilbyde studiejob og praktikophold til studerende inden for de tekniske fag, som vi baserer vores forretning på. Derfor søger vi løbende praktikanter og studentermedhjælpere fra ingeniør- eller installatørstudiet til vores afdelinger i Silkeborg og Aarhus samt til vores større byggepladser, som primært ligger i Øst- og Midtjylland.

Bliv en del af vores hold – og bliv klogere på dit fag

Som praktikant eller studentermedhjælper hos Henning Mortensen a/s har du en unik mulighed for at følge fag- og teknikentrepriser lige fra projektering over daglig planlægning til de mere overordnede forhold som økonomi. Vi tilbyder også studerende mulighed for at koble teori med praksis ved at skrive speciale eller hovedopgave hos os.

Har du spørgsmål om vores virksomhed, vores kompetencer og projekter eller mulighederne for netop dig, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 86 82 44 44 og info@henning-mortensen.dk

Praktik

Hos Henning Mortensen a/s byder vi altid gerne velkommen til praktikanter fra ingeniør- eller installatørstudiet. I en praktikperiode hos os kan du teste dine praktiske evner og teoretiske viden samtidig med, at du får et indtryk af, hvad det vil sige at arbejde hos en større teknikentreprenør.

Send en kort ansøgning og dit CV – og fortæl, hvorfor du gerne vil i praktik hos Henning Mortensen a/s. Skriv også hvilket fagområde, du ønsker at arbejde inden for.

 

Ansøg

Studiejob

Læser du til ingeniør eller installatør? Har du lyst til at give karrieren et boost gennem relevant erhvervserfaring og indsigt i arbejdet hos en større teknikentreprenør? Så kom og arbejd nogle timer om ugen eller i dine ferier hos os.

Send os en kort ansøgning og dit CV – og fortæl hvorfor du gerne vil arbejde som studerende hos Henning Mortensen a/s.

Skriv også hvilket fagområde, du ønsker at arbejde inden for. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Ansøg

Hovedopgave/speciale

Med udgangspunkt i ét af vores fagområder eller projekter er der mulighed for, at du som ingeniør- eller installatørstuderende kan skrive din hovedopgave eller speciale hos os. For at sikre optimalt udbytte for begge parter, er det afgørende, at du klart definerer, hvad du ønsker at skrive om.

Send os et oplæg, så får vi en relevant fagperson i firmaet til at vurdere det. Du modtager normalvis svar inden for et par uger.

 

Ansøg