Elektriker og el-installatør i Århus

Henning Mortensen A/S har hovedkontor i Silkeborg, men vi udfører også elektrikerarbejde i Århus og omegn fra vores nye Århus-afdeling – oftest i forbindelse med del eller hovedentrepriser. Henning Mortensen A/S er din garanti for kvalitet.

Vælg en veluddannet elektriker fra Århus

Henning Mortensens nye elektrikerafdeling i Århus har speciale i større byggeprojekter og entrepriser.

Her møder du veluddannede elektrikere og erfarne medarbejdere. Kompetente el-installøre og projektledere, som leverer samme høje service hver gang uafhængigt af projektets størrelse. Arbejdet udføres oppefra og ned,  dialogen er altid respektfuld og professionel, og vi sørger selvfølgelig for at vores el-installatør kontrollerer alt arbejdet løbende. 

Elektriker-afdelingen i Århus udfører:

  • Rådgivning om alt inden for el og belysning inkl. LED-belysning
  • Installation og rådgivning inden for tyveri- og brandsikring inkl. adgangskontrol, tv-overvågning m.m.
  • Elinstallation i beboelsesejendomme
  • Installerering af svagstrømsnetværk, lydanlæg, antenner, skærme og IHC/KNX
  • Vejledning i forhold til energioptimering samt installering af bæredygtige elinstallationer som fx solceller, varmepumper eller strømbesvarende belysning
  • Montering og servicering af dør- og telefonanlæg til porte og døre
  • Vedligeholdelse og renovering elinstallationer i bolig og erhverv

Din elektriker og el-installatør i Aarhus – derfor skal du vælge Henning Mortensen – 

Henning Mortensen A/S har siden 60’erne leveret god service og veludført håndværk til både private og erhverv. Et udgangspunkt som har sikret virksomheden mange faste og tilbagevendende kunder. Et tydeligt eksempel på at ordenlighed altid betaler sig. Du Behøver ikke kun tage vores ord for gode, du kan se og læse mere om nogle af vore tidligere produkter ved at klikke her

Hos Henning Mortensen får du det bedste inden for el. Veludført håndværk til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftaler og tidsfrister. Kræver entreprisen imidlertid en vis grad af fleksibilitet, finder vi også en løsning på det hurtigt og professionelt.

Videreuddannelse af de ansatte er noget af det, Henning Mortensen A/S prioriterer højt. Det sikrer at både projektlederene og medarbejderne altid er opdaterede på den nyeste viden inden for el, så de kan levere grundig rådgivning både før, under og efter et byggeprojekt. Det er en del af den gode service Henning Mortensen er kendte for.

I byggebranchen er det vigtig at vælge samarbejdspartnere, du kan regne med. Dygtige fagfolk, som leverer aftalt kvalitet til tiden og som kommunikerer tydeligt og ordenligt, så arbejdesprocesserne bliver transparente. Det sikres du hos Henning Mortensens elektriker afdeling i Aarhus. Vi udfører tekniske entrepriser for både private, erhverv og offentlige samarbejdspartnere. Vores projektledere er erfarne og kompetente fagfolk, der både evner at bevare det store overblik i pressede situationer – alt sammen uden at miste fokus på de små detaljer, som får regnestykket til at gå op.

Høj service tilpasset dine ønsker og behov

Henning Mortensen A/S besigtiger gerne dit hjem eller din virksomhed forud for igangsættelsen, så vi kan vurderere arbejdets omfang og give dig et realistisk tilbud. Herved sikrer vi også, i tæt dialog med dig, at den valgte løsning lever op til dine planer, forventninger og behov. Vi laver også gerne faste serviceaftaler med vores kunder. Professionelle serviceeftersyn bidrager ofte til, at elinstallationen holder længere. En nem og sikker investering, hvor vi fortæller dig, hvornår tiden er inde til et eftersyn.

Kontakt Henning Mortensen A/S

Ønsker du at høre mere om vores elektrikerafdeling i Aarhus eller Silkeborg, eller indhente et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 44 44 . Vi besvarer henvendelser hurtigt muligt. 

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.