VVS i Herning

Lad vores kompetente og erfarne VVS-montører hjælpe dig med VVS-installationer og VVS-service i Herning-området.

VVS Herning

Henning Mortensen a/s i Herning er autoriseret VVS-installatør med solid erfaring. Vi udfører alle typer opgaver inden for VVS fra vores adresse på:

Virkelyst 54
7400 Herning

 

Kompetente rådgivning, høj kvalitet og god service

Med mange års erfaring og et hold af kompetente VVS-faglærte leverer Herning-afdelingen hos Henning Mortensen a/s professionel rådgivning, høj kvalitet og god service hver gang. Vi løser både større og mindre VVS-opgaver for alle typer af kunder – private og erhverv. Og er du interesseret i at læse om noget af det VVS-arbejde, som vi har lavet for andre kunder, så klik og læs videre her:

 

Læs cases

 

Medarbejderne hos Henning Mortensen a/s er altid opdaterede på de nyeste muligheder inden for VVS-faget – også om de forskellige tilskudsordninger, du kan søge, hvis du ønsker at investere i energieffektive, klimavenlige og fremtidssikrede VVS-løsninger. Uanset hvilke behov og forventninger du har til VVS i Herning og omegn, så leverer Henning Mortensen a/s altid til aftalt kvalitet, tid og pris.

 

Derfor skal du vælge vores afdeling for VVS i Herning

Henning Mortensen a/s er altid i nærheden, hvis du har brug for hjælp til VVS i Herning eller området omkring – Snejbjerg, Lind, Tjørring, Ikast, Hammerum osv.

Vores VVS-montører kender lokalområdet, og de er klar til at rykke ud, hvis du har behov for assistance til alt fra en dryppende vandhane, over totalrenovering af badeværelset til installation af blandt andet varmepumpe, jordvarmeanlæg og vandbesparende VVS-løsninger.

Desuden trækker vores VVS’ere i Herning ved behov på ekstra VVS-ressourcer fra vores afdelinger i Silkeborg og Aarhus samt vores øvrige faglærte håndværkere, som er specialister i blandt andet blik, el, sikring, sprinkler og ventilation.

 

VVS i Herning for private boligejere

Hos Henning Mortensen a/s VVS i Herning står vi gerne i spidsen for både del- eller hovedentrepriser hos private kunder. Måske skal du have lavet et nyt badeværelse i forbindelse med en større renovering eller et nybyggeri?

Uanset hvilke drømme og behov du har inden for VVS, står vi klar med kompetent rådgivning , en flot badeværelsesudstilling beliggende i Silkeborg og de rette håndværkere til opgaven.

Spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med VVS.

 

VVS i Herning for virksomheder og offentlige institutioner

Med mere end 200 medarbejdere og afdelinger i Silkeborg, Aarhus og Herning kan Henning Mortensen a/s tage ansvaret for større teknik- og VVS-opgaver. Det kan både være del- og hovedentrepriser af forskellige størrelse. Vi har gennem mange år oparbejdet solid erfaring med både fag- og teknikentrepriser samt serviceaftaler for forskellige typer virksomheder og offentlige aktører.

Søger din virksomhed en samarbejdspartner, der leverer kvalitet og god service, er Henning Mortensen a/s en oplagt samarbejdspartner inden for VVS i det midt- og østjyske.

 

Kontakt Henning Mortensen a/s om VVS i Herning

Vil du høre mere om VVS i Herning, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, e-mailadressen info@henning-mortensen.dk eller telefon 97 11 94 22. Vi besvarer alle kundehenvendelser hurtigst muligt.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.