Videoovervågning (TVO)

til ejendomme, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Få overblik og tryghed

Slip for tyveri, indbrud, hærværk og overfald. Henning Mortensen a/s installerer videoovervågning hos både industri, erhverv og private.

Overvågning – døgnet rundt

Henning Mortensen a/s er klar til at hjælpe dig med professionelle sikringsløsninger, som skaber tryghed i hverdagen – lige fra rådgivning til installation.

Med videoovervågning og kameraovervågning kan din ejendom, virksomhed eller institution være overvåget døgnet rundt. Henning Mortensen a/s leverer alle typer af overvågning – lige fra overvågning med ét enkelt kamera til komplekse løsninger, som er integreret med dine andre alarmsystemer.

Ingen opgave er for stor. Ingen er for lille.

Hold ubudne gæster væk

Der er mange gode grunde til at vælge at få sat videoovervågning op i for eksempel:

  • Ejendomme
  • Erhvervsvirksomheder
  • Offentlige institutioner

Uanset om du vælger videoovervågning for at øge medarbejdernes tryghed, på grund af den præventive effekt i forhold til tyveri og hærværk eller for at have bevismateriale, som kan lette politiets arbejde og indgå i en eventuel retssag, så er videoovervågning TVO en vigtig del af en sikringsløsning.

Få flere fordele ved videoovervågning

  • Skab tryghed i hverdagen
  • Opnå præventiv effekt i forhold til for eksempel tyveri og hærværk
  • Få overblik og kontrol – også når bygningerne står tomme

Case: College360 i Silkeborg

Med TV-overvågning opnår erhvervsskolen og -gymnasiet, College360, både tryghed i hverdagen og en præventiv effekt i forhold til for eksempel tyveri og hærværk.

Læs mere

Kontakt os om videoovervågning – Ring +45 86 82 44 44

Vi er altid klar til at rådgive dig om videoovervågning af fx kontor, butik og lager. Ring til Henning Mortensen a/s eller skriv til os via kontaktformularen nederst på siden.

 

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.