Tyverialarm (AIA)

til ejendomme, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Undgå indbrud med tyverialarm

Ubudne gæster er årsag til utryghed, besvær og omkostninger. Med en alarm fra Henning Mortensen a/s kommer sikkerheden i din virksomhed eller dit hjem på højeste niveau.

Hos Henning Mortensen A/S i Silkeborg og Aarhus tilbyder vi:

  • Rådgivning og installation af tyverialarmer til private boligejere og virksomheder
  • Gennemtestede alarmer og systemer tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov
  • Projekteringen fra start til slut: vi finder de bedste placeringer og installerer tyverialarmer, adgangskontrol og videoovervågning
  • Vagtordning, vedligeholdelse og service efter dit ønske

Sikkerhed døgnet rundt

Vælg sikkerhed døgnet rundt med tyverialarm fra Henning Mortensen a/s. Vi samarbejder med godkendte vagtselskaber og kontrolcentraler – og vi er AIA-certificeret i overensstemmelse med Forsikring & Pension (F&P).

Tyverialarm til erhverv – tryghed for dig og dine ansatte

Leder du efter et professionelt firma, som kan sikre virksomhedens og dine medarbejderes ejendele?

Hos Henning Mortensen a/s har vi mange års erfaring med at installere sikkerhedssystemer hos virksomheder. Vores medarbejdere holder sig løbende opdateret på den nyeste viden inden for området. Herved er du sikret kvalitetsbevidst og opdateret rådgivning, som er tilpasset virksomhedens specifikke behov og ønsker.

Tryghed i alle faser

Vi starter med et besøg i virksomheden, så vi kan finde de optimale løsninger sammen. Herefter sender vi et tilbud på det, vi har talt om. Ønsker I vores hjælp til opgaven, planlægger vi forløbet fra start til slut, så det passer med jeres arbejdsrutiner. Indgår I en serviceaftale, kontakter vi jer, når tiden er inde til et kontroltjek. Nemt og professionelt.

Lever op til alle sikkerhedskrav

De fleste af de sikkerhedssystemer som Henning Mortensen A/S leverer og monterer, har indbygget brandalarm. Herved er din virksomhed eller ejendom sikret på flere måder.

Vores fagspecialister monterer også dørtelefoner med kode, videoovervågning mv. Alt sammen kvalitetstjekkede sikkerhedsløsninger, der lever op til alle de sikkerhedskrav I eller jeres forsikring måtte have. Inden arbejdet afsluttes, får I også en grundig vejledning, så sikkerhedssystemet kan betjenes korrekt af de ansatte.

Ønsker du at høre mere om vores alarmsystemer, er du altid velkommen til at kontakte Henning Mortensen A/S. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Case: College360 i Silkeborg

Med et topmoderne, fleksibelt og skalerbart tyverialarmanlæg (AIA) er værdierne på Silkeborgs erhvervsskole og -gymnasie sikret på højt niveau døgnet rundt. Tyverialarmanlægget er godkendt i højeste sikringsklasse, og bygning kan ændre form og funktion uden anlægget skal udskiftes.

Læs mere

Alarmsystemer til private – tryghed for dig og din familie

Hos Henning Mortensen a/s har vi solid erfaring med at rådgive private inden for alarmsystemer til hjemmet. Vi skræddersyr løsninger, som passer til den enkelte bolig, og som skaber ekstra tryghed for familien nu og i fremtiden.

Hold tyve på afstand

En tyverialarm kan ikke stoppe tyven, men den vil ofte have en afskrækkende effekt. Derudover får du omgående besked om indbrud, så politiet hurtigt kan tilkaldes. Et indbrud er en meget ubehagelig oplevelse, som ofte efterlader en langvarig følelse af utryghed.

Har du prøvet det – eller ønsker du at undgå det i fremtiden – så er det en god idé, at investere i en god tyverialarm. Hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg og Aarhus har flere af vores tyverialarmer desuden indbygget brandalarm. Du sikrer herved familien, værdierne og boligen på flere måder.

Alarm uden abonnement – intet gebyr hver måned for din alarm

Som kunde hos os ejer du selv din alarm, og du er derfor ikke bundet af leasing- og abonnementsaftaler. Vi tilbyder vi de bedste modeller, du vælger selv om du ønsker vagtordning, service mv.

Kontakt os om alarmer – Ring +45 86 82 44 44

Vi er altid klar til at rådgive dig om alarmer og sikkerhedssystemer. Vi udarbejder gerne et tilbud, og er altid åbne og ærlige omkring priser og planlægning. Så ved du, hvad der er aftalt, og hvad den endelige pris bliver. Hos os er dine værdier i trygge hænder.

Ring til Henning Mortensen a/s på +45 86 82 44 44 eller skriv via kontaktformularen nederst på siden.

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.