--- STILLINGERNE ER BESAT ---

VVS-projektledere

Har du erfaring med ledelse af VVS-projekter? Trives du med stort ansvar? Og kan du lide at være i daglig dialog med kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så er det måske dig vi leder efter.

Til at sikre optimal projektstyring fra start til slut på VVS-entrepriser i alle størrelser søger Henning Mortensen a/s projektledere til VVS-afdelingen. Som projektleder hos os får du base på ét af vores kontorer i enten Silkeborg eller Aarhus, og du kommer til at stå i spidsen for både nybyg- og renoveringsprojekter, hvor den overvejende del vil være projekter i Jylland. Typisk vil du have flere projekter kørende ad gangen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Kalkulation og projektering
  • Indkøb
  • Koordinering og dialog med bygherrer, samarbejdspartnere, kollegaer og slutbrugere
  • Ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring på VVS-entrepriser
  • Tids- og økonomistyring

Din profil

Som VVS-projektleder hos Henning Mortensen a/s skal du være uddannet VVS-tekniker eller installatør med flere års erfaring med projektledelse og arbejdsopgaver inden for VVS. Du trives med ansvar og er handlings- og løsningsorienteret. I hverdagen bidrager du med god energi og en motiverende ledelsesstil, der skaber et positivt arbejdsmiljø med tilfredse medarbejdere. Som person er du fleksibel, mødestabil og har orden i dine ting. Desuden har du kørekort til bil.

Vi tilbyder

I jobbet får du masser af faglige udfordringer, og du er i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde – og derved forme din egen hverdag. Du skal arbejde tæt sammen med både kollegaer i alle dele af virksomheden, totalentreprenører, bygherrer og andre eksterne samarbejdspartnere. Arbejdsdagene veksler mellem tid på byggepladserne og på kontoret.

Hos os får du løn og vilkår, som afspejler dine kvalifikationer, PC, mobil, gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø. Vi ønsker jobbene besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler.

Sådan ansøger du

Send afdelingschef Michael Bang et par ord om dig selv og dit CV på job@henning-mortensen.dk. Skriv ‘Projektleder, VVS’ i emnefeltet. Eller ring til ham på 21 80 50 10 og få en uformel snak om jobbet som VVS-projektleder.

Læs mere om VVS hos Henning Mortensen a/s og følg os på Facebook og LinkedIn.

 

Se flere ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Tjek vores andre ledige stillinger eller søg uopfordret.

Læs mere