VVS-projektleder

Har du erfaring med ledelse af VVS-projekter? Og kan du lide at være i daglig dialog med kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så er det måske dig vi leder efter.

Du kommer til at stå i spidsen for både nybyg- og renoveringsprojekter, hvor den overvejende del vil være projekter i Jylland. Typisk vil du have flere projekter kørende ad gangen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Koordinering og dialog med bygherrer, samarbejdspartnere, kollegaer og slutbrugere
  • Ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring på VVS-entrepriser
  • Tids- og økonomistyring samt indkøb

Din profil

Som VVS-projektleder hos Henning Mortensen a/s skal du helst have flere års erfaring med projektledelse og arbejdsopgaver inden for VVS. Du trives med ansvar og er handlings- og løsningsorienteret. I hverdagen bidrager du med god energi og en motiverende ledelsesstil, der skaber et positivt arbejdsmiljø med tilfredse medarbejdere. Som person er du fleksibel, mødestabil og har orden i dine ting. Desuden har du kørekort til bil.

Vi tilbyder

I jobbet får du masser af faglige udfordringer, og du er i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde. Du skal arbejde tæt sammen med både kollegaer i alle dele af virksomheden. Arbejdsdagene veksler mellem tid på byggepladserne og på kontoret.  Hos os får du løn og vilkår, som afspejler dine kvalifikationer, gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø.

Sådan ansøger du

Send afdelingschef Michael Bang et par ord om dig selv og dit CV på mba@henning-mortensen.dk eller ring til ham på 21 80 50 10 og få en uformel snak om jobbet som VVS-projektleder.

Følg os på Facebook og LinkedIn.