Teknisk designer med kendskab til AutoCAD og Revit

Vi søger en teknisk designer med erfaring i sprinkler- & VVS-installationer. Du vil få en central og vigtig rolle hos Henning Mortensen A/S, hvor du vil blive en del af et mindre team. 

Som teknisk designer hos Henning Mortensen a/s bliver du en del af entrepriseteamet i en solid, autoriseret installationsvirksomhed med base i både Silkeborg og Aarhus. Vi slog dørene op i 1959, tæller i dag mere end 200 medarbejdere og varetager både del- og totalentrepriser inden for alle de tekniske fag. Vi løser små enkeltstående opgaver og har størrelsen til at byde ind på de store teknikentrepriser.

Dine primære opgaver vil være:

  • Tegne produktionstegninger
  • Kvalitetssikring
  • Dokumentation
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi forventer:

Du er uddannet teknisk designer eller har anden relevant faglig baggrund. Vi ser gerne at du har erfaring med AutoCAD og Revit.  Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Trives med at arbejde selvstændigt
  • Har øje for detaljen

Som person nyder du at arbejde selvstændigt og arbejder detaljeorienteret med dit arbejde. Du trives i at arbejde med rutineopgaver.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag. Hos os får du løn og vilkår som afspejler dine kvalifikationer, PC, mobil, gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer.

Arbejdssted: Lillehøjvej 38, 8600 Silkeborg

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler.

Sådan ansøger du

Send Michael Bang et par ord om dig selv og dit CV på job@henning-mortensen.dk eller ring til ham på 21 80 50 10 og få en uformel snak om jobbet som beregner hos Henning Mortensen a/s.

Følg os på Facebook og LinkedIn.