Henning Mortensen a/s vinder CSR-pris

– kåret af Silkeborg Kommune i 2020

Torsdag den 10. december 2020 modtog Henning Mortensen a/s Silkeborg CSR-pris 2020 af Silkeborg Kommune.

Henning Mortensen a/s var repræsenteret af adm. direktør Hans Mortensen og serviceleder Bent Kjøge, da virksomheden fik overrakt årets CSR-pris på rådhuset i Silkeborg. I begrundelsen for kåringen af Henning Mortensen a/s fremhæver Silkeborg Kommune blandt andet virksomhedens arbejde med:

  • inklusion og udvikling af ledige borgere
  • fastholdelse af medarbejdere med livsudfordringer
  • uddannelse af lærlinge

CSR er en forkortelse af Corporate Social Responsibility. Silkeborg CSR-pris gives hvert år til en virksomhed i kommunen, der i særlig grad har udvist social ansvarlighed og er en aktiv samarbejdspartner for Silkeborg Kommune.

Aktivt samarbejde med Silkeborg Kommune

Bent Kjøge er serviceleder hos Henning Mortensen a/s. Samtidig er han lærlingeansvarlig og virksomhedens repræsentant i samarbejdet med Silkeborg Kommune. Det betyder blandt andet, at han deltager i sparringsmøder med ledige, skaber praktikpladser og er primusmotor, når Henning Mortensen a/s under kampagnen ’Kloge Hænder Silkeborg’ inviterer folkeskoleelever fra udskolingen indenfor for at inspirere dem til en faglært fremtid.

Om modtagelsen af CSR-prisen siger Bent Kjøge:

»Vi er selvfølgelig meget stolte over at modtage CSR-prisen. Silkeborg Kommune er en god samarbejdspartner i arbejdet med at få flere ud på arbejdsmarkedet og ikke mindst hjælpe os med at tiltrække folk til håndværksfagene«. Han fortsætter:

»Henning Mortensen a/s er en virksomhed med mange muligheder – vi har meningsfyldte opgaver til både folk med uddannelse og ufaglærte. Vi har flere ansat på særlige vilkår, herunder fleksjob, og afprøver ofte praktikanter med henblik på lærlingeforløb og ansættelse. Generelt tilstræber vi at sikre ordentlige forhold og passe godt på alle«.

Alle bidrager til den rummelige arbejdsplads

Men det er ikke kun virksomheden, der tager socialt ansvar, mener Bent Kjøge. Ifølge ham er det medarbejdernes solide indsats i det daglige, der gør det muligt at skabe en rummelig arbejdsplads.

»Med imødekommenhed, fleksibilitet og tålmodighed bidrager alle medarbejdere til, at vi er en arbejdsplads, hvor alle – uanset forudsætning – kan gøre en forskel«, siger Bent Kjøge.

Henning Mortensen As CSR Pris 2020 Bent Kjøge

Serviceleder Bent Kjøge fra Henning Mortensen a/s modtog sammen med adm. direktør Hans Mortensen CSR-prisen på rådhuset i Silkeborg den 10. december 2020.

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.