Beregner til elafdeling

Brænder du for kalkulation af el-entrepriseprojekter? Kan du lide at arbejde med kalkulation, projektering og indkøb? Vil du være en del af en vækstvirksomhed på et hold af teknisk dygtige kollegaer? Så er det måske dig vi leder efter.

Hos Henning Mortensen a/s modtager vi masser af tilbudsforespørgsler på udfordrende og spændende entrepriseopgaver. Derfor søger vi en erfaren beregner med el-faglig baggrund til at sikre, at vi fortsat vinder entrepriseopgaver med den rigtige løsning og til den rigtige pris.

Som beregner hos Henning Mortensen a/s bliver du en del af entrepriseteamet i en solid, autoriseret installationsvirksomhed med base i både Silkeborg og Aarhus. Vi slog dørene op i 1959, tæller i dag mere end 200 medarbejdere og varetager både del- og totalentrepriser inden for alle de tekniske fag. Vi løser små enkeltstående opgaver og har størrelsen til at byde ind på de store teknikentrepriser.

Din rolle

I jobbet som beregner har du ansvaret for gennemgang af udbudsmateriale, kalkulation og projektering – herunder teknisk løsningsvalg – samt efterfølgende indkøb og projektoverdragelse til produktion. Du får en central rolle, hvor du vil være med fra modtagelse af udbudsmateriale til gennemgang af kontraktgrundlag, i samarbejde med afdelingschefen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Kalkulation
  • Projektering
  • Indkøb
  • Projektoverdragelse

Vi forventer

Du er uddannet elektriker eller el-installatør og har flere års erfaring med beregning af entrepriseprojekter. Du trives med ansvar, er handlings- og løsningsorienteret, hvor du i udbudsmaterialet ser muligheder frem for begrænsninger. Ligeledes har du en struktureret tilgang til opbygning af kalkulationerne. Du har god erfaring med at kalkulere i Kalkia eller Calwin.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag. I jobbet skal du arbejde tæt sammen med både kollegaer i alle dele af virksomheden, kunder og andre eksterne samarbejdspartnere. Arbejdsdagene vil tage udgangspunkt fra kontoret eller besigtigelse i forbindelse med tilbudsarbejdet. Derudover vil der være mulighed for at lave opfølgning mellem kalkulationsarbejde og udførelse, ved besigtigelse af entrepriseopgaverne.

Hos os får du løn og vilkår som afspejler dine kvalifikationer, PC, mobil, gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler.

Sådan ansøger du

Send Allan Mellbak Branth et par ord om dig selv og dit CV på job@henning-mortensen.dk eller ring til ham på 20 55 55 08 og få en uformel snak om jobbet som beregner hos Henning Mortensen a/s.

Følg os på Facebook og LinkedIn.