El-projektlederassistent hos Henning Mortensen a/s

Mød Rasmus. Han blev i 2021 udnævnt til el-projektlederassistent hos Henning Mortensen a/s.

Navn: Rasmus

Titel: El-projektlederassistent

Uddannelse: Elektriker og elinstallatør

Ansat hos Henning Mortensen a/s siden: 2020

 

Rasmus, der er udannet elektriker og elinstallatør, arbejder som el-projektlederassistent i Aarhus-afdelingen hos Henning Mortensen a/s. Oprindeligt startede han i virksomheden som akkordelektriker, da mere end 250 feriehuse skulle opføres i Lalandia Søndervig.

En del af de store projekter

Som el-projektlederassistent hjælper Rasmus projektlederne med at styre forskellige entrepriseopgaver sikkert og effektivt i mål. I hverdagen arbejder han blandt andet med dimensionering, beregning og kvalitetssikring.

Faglige udfordringer og dygtige kollegaer motiverer

For Rasmus er faglig udvikling den vigtigste motivation. Derfor har han løbende videreuddannet sig, siden han blev færdig som elektriker. Først færdiggjorde han den aut. elinstallatøruddannelse med fokus på kvalitetssikring på Erhvervsakademi Dania i Randers sideløbende med et job som sikringstekniker. Senest har han taget hul på en akademiuddannelse i ledelse.

De fleste dage pendler Rasmus mellem bopælen i Holstebro og kontoret i Aarhus.

»Det er da en lang tur, men jeg gør det gerne. Stillingen er et naturligt skridt i min karriere, hvor jeg får en unik mulighed for at arbejde med store tekniske entrepriser. Den slags kommer man sjældent i nærheden af ude vest på, hvor jeg kommer fra«, siger Ramus. Han fortsætter:

»Desuden er det motiverende at få lov til at lære af de dygtige og erfarne projektledere, der er på holdet i Aarhus. Det gør mine arbejdsdage både interessante og lærerige. Jeg er i fuld gang med at suge viden til mig«.

Mange karrieremuligheder

For Rasmus Kokholm er det attraktivt at være en del af en virksomhed, der har både størrelsen og kompetencerne til at byde ind på store fag- og teknikentrepriser.

»Hos Henning Mortensen a/s har jeg både mulighed for at stræbe efter projektleder-rollen på enten fagentrepriser eller store tværfaglige projekter. Eller jeg kan vælge at specialisere mig endnu mere inden for sikring, som jeg oprindeligt har beskæftiget mig med, for også her står Henning Mortensen a/s ret stærkt«, slutter Rasmus Kokholm.

 

Mød flere medarbejdere

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.