--- STILLINGEN ER BESAT ---

Projektleder til el-entrepriser

Brænder du for ledelse af entrepriseprojekter med fokus på el? Kan du lide at være i daglig dialog med bygherrer, samarbejdspartnere og kollegaer? Vil du være en del af en vækstvirksomhed på et hold af teknisk dygtige kollegaer? Så er det måske dig vi leder efter.

Hos Henning Mortensen a/s har vi masser af udfordrende og spændende entrepriseopgaver – både igangværende og kommende. Derfor søger vi en erfaren projektleder med el-faglig baggrund til at styre vores entrepriser sikkert i land.

Som projektleder hos Henning Mortensen a/s bliver du en del af entrepriseteamet i en solid, autoriseret installationsvirksomhed med base i både Silkeborg og Aarhus. Vi slog dørene op i 1959, tæller i dag mere end 200 medarbejdere og varetager både del- og totalentrepriser inden for alle de tekniske fag. Vi løser små enkeltstående opgaver og har størrelsen til at byde ind på de store teknikentrepriser.

Din rolle

I jobbet som projektleder har du ansvaret for sikre optimal projektstyring fra start til slut på forskellige typer entrepriser – både når det kommer til økonomi, tid og kvalitet. Du kommer til at stå i spidsen for både nybyg- og renoveringsprojekter, hvor den overvejende del vil være boligprojekter i Jylland. Typisk vil du have flere projekter kørende ad gangen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Kalkulation og projektering
  • Indkøb
  • Koordinering og dialog med bygherrer, samarbejdspartnere, kollegaer og slutbrugere
  • Ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring på el-entrepriser
  • Tids- og økonomistyring

Vi forventer

Du er uddannet elektriker eller el-installatør og har flere års erfaring med ledelse af entrepriseprojekter. Du trives med ansvar, er handlings- og løsningsorienteret og har orden i dine ting. I hverdagen møder du med god energi og en motiverende ledelsesstil, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø med tilfredse medarbejdere.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag. I jobbet skal du arbejde tæt sammen med både kollegaer i alle dele af virksomheden, bygherrer og andre eksterne samarbejdspartnere. Arbejdsdagene veksler mellem tid på byggepladserne og på kontoret.
Hos os får du løn og vilkår som afspejler dine kvalifikationer, PC, mobil, gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer.

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt og holder derfor løbende samtaler.

Sådan ansøger du

Send projektdirektør Morten Dam Sørensen et par ord om dig selv og dit CV på ms@henning-mortensen.dk eller ring til ham på 22 72 44 18 og få en uformel snak om jobbet som projektleder hos Henning Mortensen a/s.

Læs mere om os her på hjemmesiden – og følg os på Facebook og LinkedIn.

Publiceret marts 2021

Se flere ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Tjek vores andre ledige stillinger eller søg uopfordret.

Læs mere