Blikkenslager hos Henning Mortensen a/s

Mød Jesper. Han har siden 2013 har været ansat som blikkenslager-svend hos Henning Mortensen a/s.

Navn: Jesper

Titel: Blikkenslager

Uddannelse: Blikkenslager

Ansat som svend hos Henning Mortensen a/s siden: 2013

I samarbejde med knap 10 kollegaer i blik-afdelingen hos Henning Mortensen a/s udfører Jesper alle typer blikkenslageropgaver hos både private kunder, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder – lige fra simple reparationsopgaver til store anlægsopgaver i forbindelse med tag- og facaderenoveringer og nybyggeri.

Fra revisorelev til blikkenslager

Efter HHX startede Jesper oprindeligt ud som revisorelev, men det blev ikke i revisorbranchen, hans flair for tal og udregninger blev sat i spil. Han sprang fra og fandt via en række tilfældigheder vej til en læreplads som blikkenslager. Et fag som blandt andet kræver gode matematiske kundskaber, og som nu har fået en stor plads i hans hjerte.

Som blikkenslager handler det nemlig ikke kun om at udføre kvalitetshåndværk, men i lige så høj grad om at sikre kunderne den smukkeste løsning.

»Blikkenslagernes arbejde er med til at præge bybilledet. Æstetikken er i fokus, fordi vores arbejde er en vigtig del af bygningernes udtryk. Alle kan se og forholde sig til, hvordan facaden, taget eller nedløbsrørene ser ud. Det synes jeg er fantastisk«, siger Jesper.

Gode kollegaer

Før Jesper kom til Henning Mortensen a/s har han arbejdet hos et par andre blik-virksomheder. Skiftet har han ikke fortrudt.

»Det bedste ved at være blikkenslager hos Henning Mortensen a/s er kollegaerne. Jeg sætter stor pris på vores gode sammenhold og samarbejde, hvor vi sparrer om opgaverne og hjælper hinanden i mål«, fortæller Jesper.

Han fremhæver også kollegaernes høje faglige niveau, det veludstyrede værksted og de store, komplekse blik-entrepriser, der løbende lander i afdelingen – blandt andet fordi Henning Mortensen a/s er eksperter i tværfaglige teknikentrepriser.

Arbejdsplads med styr på forholdene

»Det er fedt at være medarbejder et sted, hvor der altid er opgaver og faglige udfordringer nok. Og så er det motiverende med den store tillid, som ledelsen har til medarbejderne«, fortæller Jesper. Han oplever høj grad af indflydelse på planlægningen af arbejdet og stor lydhørhed i forhold til at matche aktuelle projekter og opgaver med medarbejdernes faglige forcer og interesser. Jesper slutter:

»Som håndværker er det desuden en fornøjelse at være en del af en virksomhed med et topprofessionelt setup. Vi har alt det nødvendige udstyr og værktøj til rådighed, og dermed de optimale forudsætninger for at udføre vores arbejde sikkert, effektivt og professionelt«.

 

Mød flere medarbejdere

Blikarbejde udført af Henning Mortensen a/s, som Jesper er stolt af

Ry Højskole

Ry Højskole gennemgik i 2017-2019 en omfattende renovering og modernisering, hvor Henning Mortensen a/s blandt andet stod i spidsen for blikarbejdet.

 

Læs case

Udfyld formularen og bliv kontaktet

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.