Få tilskud til varmepumpe

Udnyt dit energitilskud – få fra 22.000 kr. i støtte

Tal med os om varmepumper til bolig, sommerhus og virksomhed

Få tilskud til varmepumpe

Regeringen og et bredt flertal i Folketinget har indgået en klimaaftale, som skal sikre, at Danmark bliver endnu grønnere – blandt andet kan du nu få helt op til omkring 30.000 kr. i tilskud, når du udskifter oliefyr, gasfyr eller træpiller med en A++ eller A+++ varmepumpeløsning.

HUSK! Størrelse af dit tilskud afhænger af antal kvadratmeter, isoleringsgrad, forbrugsmønster og dit valg af varmepumpe.

Godkendt VE-installatør

Henning Mortensen a/s er godkendt VE-installatør. Derfor kan vi hjælpe med dig med at få beregnet dit tilskud og finde den rette varmepumpe. Start ansøgningen i dag, så har du to år til at få installeret din varmepumpe.

HUSK! Få godkendt dit tilskud, INDEN du køber din varmepumpe. Kontakt os gerne i dag, så hjælper vi dig videre.

Gå ikke glip af dit energitilskud

Energistyrelsens hjemmeside kan du få et overslag på dit tilskud og nemt søge om tilskud online. Når du har svar fra Energistyrelsen, er Henning Mortensen a/s klar til at installere en varmepumpe hos dig.

 

Læs mere om tilskud

 

Udnyt dit håndværkerfradrag

Du har også mulighed for at få håndværkerfradrag som tilskud til installation og montering af din varmepumpe. Tilskuddet dækker ikke materialer og selve varmepumpen.

Kontakt os i dag på telefon 86 82 44 44, så hjælper vi dig med at finde den varmeløsning og det tilskud, som matcher dit behov.

 

Bliv ringet op vedr. varmepumper!

Hør mere om alle vores varmepumper og dine muligheder for en grønnere energiløsning.

  • Kundetype
  • Jeg træffes bedst på dette tidspunkt af dagen:
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe, du skal vælge?

 

Læs om varmepumper